Selamat Datang ke joranbiru.blogspot.com

Advertisement

Advertisement

4 SEBAB KENAPA IKAN MAKAN GEWANG



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...Dah 2 tahun aku tak update blog ni. Sebenarnya bukan aku dah tak aktif memancing tapi sekarang ni agak busy dengan FB Page dan live video. Banyak juga tips2 yang aku dah share di FB Page : Rizal Joran Official Page. Korang boleh lah rajin-rajin melawat page aku tu. Aku juga ada share tips dan pengalaman aku memancing di YouTube, jangan lupa subscriber pulak..... Insyallah aku akan share lebih banyak lagi tips dalam page dan youTube tu.

Kali ni aku nak share satu tajuk yang best juga iaitu "Kenapa Ikan Makan Gewang"
Jika difikir secara logik, agak mustahil ikan ingin memakan gewang yang diperbuat daripada kayu, besi, plastik, getah dll. Ada pula gewang yang berkipas, ada juga gewang yang langsung tidak menyerupai ikan. Tapi kenapa ikan tersebut masih ingin memakan gewang..?

Berdasarkan pengalaman aku ada 4 sebab kenapa ikan makan gewang




So korang dah tahu kenapa ikan makan/attack gewang korang...Aku harap korang boleh share tips ni semoga lagi ramai sahabat2 kita diluar sana dapat manfaatnya, Insyallah..



No comments:

Post a Comment

Post a Comment