Selamat Datang ke joranbiru.blogspot.com

Advertisement

Advertisement

Penafian

Segala artikel yang ditulis adalah berdasarkan pengetahuan, pemahaman dan pengalaman penulis. Terdapat beberapa maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan dan mungkin akan ada isi artikel yang kurang tepat dan bercanggah dengan fakta sebenar.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat di blog ini. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri.

Penggunaan gambar atau petikan artikel (joranbiru.blogspot.com), sebahagian atau sepenuhnya, tanpa izin atau tanpa pengetahuan pemilik blog, adalah dilarang kecuali diletakkan pautan ke blog ini atau dengan kebenaran pemilik blog.

Komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri. Pemilik blog tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut. Segala komen tertentu oleh pemberi komen, boleh digunakan oleh pihak kami sama ada untuk kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan.

Post a Comment